DSCN2321

Στις 11 Μαΐου, ο Αθλητικός Σύλλογος «Αιγές-Βεργίνα» διοργάνωσε στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, με μεγάλη επιτυχία, τους 2ους «Αγώνες Φιλίας», για  μαθητές ΑμεΑ (Α’θμιας-Β’θμιας), με το σύνθημα «Αφού μπορώ εγώ … μπορείς κι εσύ»-«Μαζί μπορούμε καλύτερα».

Καλεσμένο στη διοργάνωση ήταν και το σχολείο μας, το οποίο συμμετείχε με την ΣΤ’ τάξη. Οι μαθητές/τριες συναγωνίστηκαν στο δρόμο ταχύτητας 50μέτρων, στο Άλμα σε Μήκος, στο μπαλάκι και δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη Σκοποβολή και την Τοξοβολία.

Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, καθώς τα παιδιά είχαν πάνω από τρία χρόνια να πάρουν μέρος σε παρόμοιες δραστηριότητες, αλλά και συγχρωτίστηκαν με αθλητές ΑμεΑ που τους εξέπληξαν ευχάριστα με τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους.

Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους διοργανωτές, που κάλυψαν όλες τις ανάγκες των παιδιών και μας πρόσφεραν μία τόσο ευχάριστη εμπειρία κι ελπίζουμε οι προσπάθειές τους για δημιουργική απασχόληση και καλύτερη ποιότητα ζωής των ΑμεΑ, να συνεχιστούν με το ίδιο μεράκι από τους ίδιους, αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη από την Πολιτεία.